Over ons

Kurz Promo & Workwear B.V. is al sinds 1984 dé betrouwbare partner voor al uw bedrukte bedrijfskleding en relatiegeschenken. Met ruim 30 jaar ervaring staat Henri aan het roer van Kurz met echte liefde voor zijn vak.

 

Kurz helpt bedrijven als sinds jaar en dag met het selecteren van de juiste bedrijfskleding en relatiegeschenken door advies op maat te bieden, flexibele dienstverlening en persoonlijke service aan te bieden. Afwijkende afspraken maken is bij Kurz dan ook geen enkel probleem.

 

Deze belofte kan Kurz waarborgen door de jarenlange betrouwbare relaties met haar leveranciers en drukkerijen. Het motto welke Kurz hanteert met haar leveranciers en klanten is dan ook “afspraak is afspraak”. Kurz werkt transparant en u komt zo dus nooit voor verassingen te staan.

 

Met trots kunnen wij zeggen dat onder andere deze klanten u voor gingen: SNS Bank, VPRO, de Avondshow met Arjen Lubach, Friesland Campina, RegioBank, Even tot hier, BLG Wonen en nog vele lokale ondernemers.

Laat u ook inspireren en adviseren door Kurz Promo  & Workwear. 

 

Geïnspireerd & nieuwsgierig? 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek voor al uw bedrijfskleding en relatiegeschenken via: 073 - 599 91 30 of bezoek www.kurzrelatiegeschenken.nl