Moleskine

Product vergelijk (0)

12M dag agenda L met harde kaft

Dagelijkse planner met harde kaft van Moleskine voor januari t/m december 2022, zo ingedeeld dat elke dag op een eigen pagina wordt weergegeven. Bevat..

€21,78

12M week agenda L met harde kaft

Wekelijkse planner met harde kaft van Moleskine voor januari t/m december 2022, zo ingedeeld dat de wekelijkse afspraken links staan en een gelinieerd..

€20,93

12M week agenda XL met zachte kaft

Wekelijkse planner met zachte kaft van Moleskine voor januari t/m december 2022, zo ingedeeld dat de wekelijkse afspraken links staan en een gelinieer..

€22,76

Classic click potlood 0.7

Het click potlood is speciaal ontworpen voor bevestiging aan de zijkant van een classic hard cover. Lichtgewicht potlood met ABS kunststof matte afwer..

€13,35

Go Pen balpen 1.0

Go Pen in klassiek zwart, speciaal ontworpen voor bevestiging aan de zijkant van de Classic hard cover. Gemakkelijk vast te pakken rechthoekig frame m..

€4,08

Pro L hardcover notitieboek

Het Pro notitieboek heeft gestructureerde pagina's, genummerde pagina's en een inhoudsopgave voor het bijhouden van je notities. Voorzien van een hard..

€19,11

Pro notebook XL softcover

Het Pro Notebook heeft gestructureerde pagina's, genummerde pagina's en een inhoudsopgave voor het bijhouden van je notities. Voorzien van een zachte ..

€23,24

Pro XL hardcover notitieboek

Het Pro Notebook heeft gestructureerde pagina's, genummerde pagina's en een inhoudsopgave voor het bijhouden van je notities. Voorzien van een harde o..

€22,80

Smart schrijfset ellipse

De Smart schrijfset bevat de Pen + Ellipse smart pen en een groot gelinieerd notitieblok met speciaal Ncoded papier. Samen met de Moleskine Notes App ..

€193,44
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9