Sleutelhangers

Product vergelijk (0)

Gian beukenhouten rechthoekige sleutelhanger

Rechthoekige sleutelhanger gemaakt van beukenhout, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft papieren envelop. De grootte van de sleutelhanger is 5,5..

€0,59

Gioia beukenhouten vierkante sleutelhanger

Vierkante sleutelhanger gemaakt van beukenhout, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft papieren envelop. De grootte van de sleutelhanger is 4 x 4 ..

€0,62

Giovanni beukenhouten ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger gemaakt van beukenhout, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft papieren envelop. De sleutelhanger heeft een diameter van 4 cm..

€0,62

Mauro beukenhouten rechthoekige sleutelhanger

Rechthoekige sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van beukenhout met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine gerecycleerd kr..

€2,18

Moreno beukenhouten ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van beukenhout met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft pa..

€2,18

Neta bamboe rechthoekige sleutelhanger

Rechthoekige sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van bamboe met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft ..

€1,46

Nino bamboe ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van bamboe met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft papier..

€1,37

Paolo PU lederen ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van PU leer met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft papie..

€2,01

Piero PU lederen vierkante sleutelhanger

Vierkante sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van PU-leer met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine gerecycleerd kraft p..

€2,01
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9