Sleutelhangers

Product vergelijk (0)

Gian beukenhouten rechthoekige sleutelhanger

Rechthoekige sleutelhanger gemaakt van beukenhout, geleverd in een bruine ambachtelijke papieren envelop. De grootte van de sleutelhanger is 5,5 x 3,5..

€0,62

Gioia beukenhouten vierkante sleutelhanger

Vierkante sleutelhanger gemaakt van beukenhout, geleverd in een bruine ambachtelijke papieren envelop. De grootte van de sleutelhanger is 4 x 4 cm. Ge..

€0,62

Giovanni beukenhouten ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger gemaakt van beukenhout, geleverd in een bruine ambachtelijke papieren envelop. De sleutelhanger heeft een diameter van 4 cm. Gemaa..

€0,62

Mauro beukenhouten rechthoekige sleutelhanger

Rechthoekige sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van beukenhout met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine ambachtelijke p..

€1,92

Moreno beukenhouten ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van beukenhout met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine ambachtelijke papieren..

€1,92

Neta bamboe rechthoekige sleutelhanger

Rechthoekige sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van bamboe met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine ambachtelijke papie..

€1,64

Nino bamboe ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van bamboe met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine ambachtelijke papieren env..

€1,64

Paolo PU lederen ronde sleutelhanger

Ronde sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van PU leer met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine ambachtelijke papieren en..

€1,80

Piero PU lederen vierkante sleutelhanger

Vierkante sleutelhanger van premiumkwaliteit, gemaakt van PU-leer met metalen behuizing uit zinklegering, geleverd in een bruine ambachtelijke papiere..

€1,80
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9